top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Yeni Bulgar Üniversitesi (NBU)

Yeni Bulgar Üniversitesine dair güncel ve doğru bilgilerden istifade ederek:

Bulgaristan'da üniversite okumak,

Kabul garantili başvuru yapmak,

Bulgaristan'da rehberlik hizmetleri almak,

Profesyonellere güvenmek,

istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

NBU son derece yenilikçi bir üniversitedir. Modern ve sanat dolu kampüsü ise harikadır. Yeni Bulgar Üniversitesinde hem öğretmek hem öğrenmek keyiflidir. Her gün düzenlenen onlarca etkinlik öğrencilerin daha zengin bir üniversite deneyimi elde etmesini sağlarken akademisyenlerin de farklı yönleri aktivitelere yansıtılır. Ustalardan Dersler başlığı ile sunulan kurslar Bulgaristan’da benzersizdir. Dünyaca ünlü sanatçılar Yeni Bulgar Üniversitesinde tecrübelerini öğrenciler ile paylaşırlar. Yeni Bulgar Üniversitesi 1991 yılında Bulgaristan İçin Amerika Vakfı desteği ile kurulan bir liberal sanatlar üniversitesidir. Fransızca ve İngilizce programları ile benzersiz üniversite eğitimi sunan Yeni Bulgar Üniversitesi semiyoloji ve kognitif bilimlerde Avrupa’nın özel ödüllü üniversitesidir. Yeni Bulgar Üniversitesi Frankafon Üniversiteler Birliği üyesidir.

Yeni Bulgar Üniversitesi yaz okulları ile de ayrıcalık arz eder, öğrencisine eşsiz deneyimler ve zenginlikler katar. Yeni Bulgar Üniversitenin uluslararası programları Türkiye’de ve dünyada kabul görür. Bulgaristan’da üniversite eğitimi almayı planlayanlar zengin, huzurlu ve güvenli kampüs yaşamı sunan Yeni Bulgar Üniversitesini tercih edebilirler. Bulgaristan’daki Avrupa diye halk arasında bilinen Yeni Bulgar Üniversitesi Avrupa’nın psikoloji, kognitif bilimler ve semiyolojide özel ödüllü üniversitesidir.

Yeni Bulgar Üniversitesi Akreditasyonları

Yeni Bulgar Üniversitesi Bulgaristan Bilim, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından akredite bir Avrupa üniversitesidir. Bulgaristan Ulusal Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu, Avrupa Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Derneği (ENQA) ve Avrupa Yükseköğretim Kalite Güvence Kaydı (EQAR) tam üyesidir. Yeni Bulgar Üniversitesi mezunlarının diplomaları tüm Avrupa Birliğinde, Avrupa Ekonomik Topluluğunda, Amerika, Kanada, İngiltere ve dünyadaki birçok ülkede geçerlidir. Üniversite Bologna Sürecine tabidir ve Avrupa Kredi Transfer Sistemini uygular. Mavi diploma diye bilinen Avrupa Diploma Eki de verir. Yeni Bulgar Üniversitesi YÖK tanınan üniversiteler listesindedir ve mezunları Yurtdışı Yükseköğrenim Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğine istinaden denklik başvurusu yapabilir ve denklik alabilirler.

NBU Lisans Bölümleri ve Ücretleri

♦Siyaset Bilimi ve Toplum / İngilizce/

♦Psikoloji /İngilizce/

♦IT Bilimleri /İngilizce/

♦Uluslararası Siyaset /Fransızca/

Yeni Bulgar Üniversitesi bölümlerinin programa istinaden yıllık eğitim ücretleri 4,500-4,800 EUR arasında değişmektedir.

Sadece, SOPHIA ACADEMY’de!

Görerek, yaşayarak ve bilerek karar verenlerden isen, bu faaliyet tam da sana göre!

Kampüs Turu ve Bilgilendirme Semineri

Bulgaristan’da üniversite eğitimi alacaksın. Hedefindeki üniversite/üniversiteleri ziyaret etmek ve yerinde bilgiler almak istiyorsun!

Öğrenci Olmayı Deneyimle

Bulgaristan’da iken hedef üniversitenin akademik havasını koklamak ve derslerde öğrenci olarak bulunmak istiyorsun!

Eğitim Gören Arkadaşın ile Görüş

Senin yürüyeceğin yolu senden önce yürümüş ve değerli tecrübelerini seninle paylaşacak arkadaşların ile de görüşmek, sohbet etmek istiyorsun!

Şehir Turu

Eğitim hayatının geçeceği şehri tanımak, kültürel, sosyal etkinliklerini keşfetmek istiyorsun! Tüm bunlar için sadece vizeni alıp Bulgaristan’a gelmen yeterli! (Hatta ebeveynlerinden dolayı hususi pasaportun varsa, vize almana bile gerek yok)

Bilgi Danışmanlığı

Bulgaristan'da mühendislik eğitimi ve üniversite yaşamına dair doğru bilgilere ihtiyacınız var ise aşağıdaki iletişim kanallarından birini tercih ederek bize ulaşabilirsiniz.

► 05368372834 (WhatsApp) 
 

✅STUDY SMART. 🕺LIVE WISE.❤️GO WITH SOPHIA ACADEMY.


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page