top of page
  • Yazarın fotoğrafıIvanka Martinova

Smartversity PreMed Pathway

Tıp hazırlık öğrencileri, Avrupa’da arzu ettikleri fakülteye girmek için zorlu bir yolculukla karşı karşıyadır. Adaylar yüksek lise biyoloji ve kimya ortalamalarına sahip ve zorlu giriş sınavlarında başarılı olmalıdırar. Çünkü Avrupa’da tercih edilen fakültelerin kontenjan sayısı aynı kalırken tıp başvuruları artmaktadır. Artan baskı sebebiyle daha çok çalışması gereken adayların çok iyi bir premed pathway programına katılmaları gerekir.

Haliyle, lise eğitiminizi tamamladınız. Avrupa'da YÖK'ün kabul ettiği dört derecelendirme kuruluşlarının  (Times Higher Education (THE), QS World University Rankings, Academic Ranking of World Universities (ARWU), CWTS Leiden Ranking) en az ikisinin dünya üniversiteleri sıralamalarında ilk bin üniversite arasında olan fakültelerde tıp, diş hekimliği, eczacılık okumayı ya da EAEVE akrediteli veterinerlik üniversitelerinde veterinerlik eğitimi almayı planlıyorsunuz fakat İngilizce dil eğitimine ve alana yönelik destekleyici derslere ihtiyacınız var! Bu gereksinimlerinizi de uluslararası geçerli ve kabul gören bir pre-medikal pathway programında gidermek istiyorsunuz!

Doğru karar, premed pathway programına kayıt olmaktır!

Smartversity Premed Pathway Programı yurtdışında tıp, eczacılık, diş hekimliği, veterinerlik, diyetisyenlik, hemşirelik, fizyoterapi, biyoteknoloji gibi alanlarda okumak isteyen uluslararası öğrencilerin dil ve akademik ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. 30 yıllık tecrübe ve başarının bir parçası olmaya hazır mısınız?

Premed Pathway Nedir?

Bir program, onlarca üniversite garantisi demektir aslında. Pathway programları yoğun İngilizce dil derslerini alana özgü kurslarla birleştirir. Öğrencilerin, hem dil becerilerini hem de akademik bilgilerini güçlendirerek hedef üniversitelere başarılı bir şekilde hazırlanmalarını sağlar. Öğrenciler, gerçek bir Amerikan Üniversitesinde kampüs yaşamını deneyimleme ve öğrenci kulüplerine, akademik etkinliklere ve spor programlarına güvenli bir ortamda katılmanın keyfini yaşarlar. Smartversity Pathways eğitimlerinin öncü ve farklı özelliği hazırlık öğrencilerini akademik hayata etmesi ve onları kampüsün bir parçası yapmasıdır.

Akreditasyon

Smartversity Premed Pathway programını sunan Amerikan Üniversitesi-AUBG biri ABD (New England Commission of Higher Education) diğeri Avrupa (Bulgarian National Agency for Evaluation and Accreditation) olmak üzere çift akreditasyona sahiptir.

Smartversity International Pathways programları The Bulgarian Association for International Education (BAIE) ile American University in Bulgaria (AUBG) arasındaki işbirliği ile yürütülmektedir. Programı adaylara sunacak danışmanlık şirketlerinin BAIE ve AUBG tarafından yetkilendirilmesi ve InBee Platform üyesi olması gerekir.

Neden Smartversity Premed Pathway Programı?

Bir AB üyesi ve Schengen Bölgesi ülkesi olan Bulgaristan'daki Amerikan Üniversitesinde sunulan Smartversity Premed Pathway eğitimleri, uluslararası geçerliliğe sahip İngilizce + Premed eğitimi sunar. 40+ ülkeden öğrencinin eğitim aldığı, modern ve son teknoloji ile donatılmış kampüsü ile fark yaratan Smartversity Tıp Hazırlık Programı öğrencilerini ‘bir dünya insanı’ mottosu ile hazırlarken:

Avrupa’daki en mükemmel Amerikan Üniversitesinde öğrenim fırsatı sağlar!

İngilizceyi öğretir ya da var olan seviyenizi bir üst adıma taşır!

Tıp giriş sınavı konularına göre program içerikleri sunar!

Düzenli yazılı ve sözlü sınavlar yapılarak adayların sınavlara girme konusunda deneyim elde etmeleri sağlar!

Eğitimleri küçük gruplar halinde sunar!

Makul ücretlere kaliteyi sunar: Avrupa'daki aynı prestije sahip programlarla karşılaştırıldığında, Smartversity Premed Pathway bu programların sunduğu her şeyin daha fazlasını makul fiyatlara sunar.

Premed sonrası hedeflenen tıp üniversitelerine başvuru prosedüründe yardım sağlanır.

Tıp hazırlık öğrencisini kampüsün ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ve lisans öğrencilerine sunulan her imkânı hazırlık öğrencisine de sunan ikinci bir tıp hazırlık okulu bulamazsınız!

Üniversiteni SEÇ, hedefine ULAŞ!

Smartversity Premed Pathway eğitimi sonrasında öğrenciler YÖK denkliği için başvuru yapabilecekleri ve dünya genelinde kabul gören aşağıdaki üniversitelerin kabul şartlarını sağlayarak eğitimlerine birinci sınıftan devam ederler.

Varşova Tıp Üniversitesi

Schengen Bölgesinde bulunmanın avantajını kullanarak Smartversity Premed Pathway eğitimleri esnasında öğrenciler bu üniversitelerin bulunduğu ülkeleri oturum kartları ile ziyaret edebilirler, üniversitelerin tanıtım günlerine katılabilirler ve ülke/üniversite atmosferini yaşayarak kendileri için en doğru fakülteye karar verebilirler.

BİR AKADEMİK YIL

Eğitim dönemi Eylül-Mayıs/Ekim-Haziran. Programa İngilizce A1 seviyesi ile katılanların eğitimi İngilizce B2.2 ile sonuçlanır; İngilizce B1 seviyesi ile katılanların eğitimi C1 ile sonuçlanır.

Genel İngilizce + IELTS Hazırlık : 900 saat

Bölüm Dersleri : 200 saat

Medikal İngilizce : 30 saat

Başarı Aktiviteleri : 200 - 300 saat

-Öğrenci kulüpleri katılımı

-Kültürel, sportif ve sosyal aktiviteler

-İletişim ve sunum becerileri

-Yaratıcı yazarlık çalışmaları

-Kültürlerarası iletişim

-Mülakat hazırlık teknikleri

ÜCRETLER

●Eğitim ücreti: 8,750 EUR

●Aktiviteler ücreti: 630 EUR

●Yıllık yurt ücreti: 1,600 EUR

Kampüs yurtlarını yakından tanımak için Hazırlık Eğitimi Esnasında Barınma yazısına göz atabilirsiniz.

Harekete Geçmeye Hazırsanız?!

Smartversity'de eğitim almayı planlıyorsunuz. Fakat önce:

►Tanıtım günlerinde Smartversity Kampüsünde bulunmak,

Size uygun bir zamanda bireysel ziyaret yapmak,

Derslerde misafir öğrenci olmak,

Eğitim almış/alan öğrenciler ile görüşmek istiyorsunuz.

Tüm bunlar için yapmanız gereken tek şey bize ulaşmanızdır. Bu arada Virtüel (Sanal) Kampüs turu için buraya tıklayabilirsiniz.

✅Avrupa'da en iyi premed programında eğitim almanın keyfini ve güvenini yaşayın.🕺

 

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page