top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Saint Louis University

Saint Louis Üniversitesi-Madrid, Avrupa'da İngilizce öğreten, İspanyolcada akıcı hale gelirken kendinizi kaptırmanız için heyecan verici bir şehirde üniversite okuyorken ABD iş piyasasında değerinizi otomatik olarak artırmanın en iyi yolu! 1818'de kurulan Saint Louis Üniversitesi, St. Louis, Missouri ve Madrid kampüsleri olan bir kurumudur. 1967'de kurulan SLU-Madrid, İspanya'da tamamlanabilen veya Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çalışmalarla birleştirilebilen tamamen akredite Amerikan dereceleri sunmaktadır. Öğrenci topluluğu, 65'in üzerinde farklı ülkeden oluşan çok kültürlü bir topluluktur. SLU-Madrid'de sunulan kurslar, Saint Louis Üniversitesi'nde bulunan yaklaşık 100 lisans ana dalının derece gereksinimlerini karşılar.

Mühendislik dereceleri ve hemşirelik de dahil olmak üzere diğer ana dallara devam eden öğrenciler, derecelerini tamamlamak için St. Louis Kampüsüne geçmeden önce Madrid'deki ilk iki yıllık eğitimini tamamlayabilirler. Madrid Kampüsü dünyanın her yerinden öğrencilere ev sahipliği yaptığından, eğitim dili İngilizcedir, ancak İspanyolca diline ve kültürüne dalmak isteyen öğrenciler için çok sayıda fırsat vardır. Kampüs, öğrencilerin İspanya'ya ilişkin kültürel anlayışını derinleştiren ya da İspanya, Avrupa ve hatta Afrika çevresindeki yerlere götürerek çalışmalarını tamamlayan geziler de dahil olmak üzere, hem kampüs içinde hem de kampüs dışında çok çeşitli ders dışı etkinliklere sponsor olur.

LİSANS PROGRAMLARI

Programların yıllık ücreti 23,000 EUR.

  • İletişim

  • Bilgisayar Bilimleri

  • Sanat Tarihi

  • Ekonomi

  • Çevre Bilimleri

  • İngiliz Dili ve Edebiyatı

  • Uluslararası İşletme

Saint Louis Üniversitesi, Kuzey Merkez Kolejler ve Okullar Birliği tarafından akredite edilmiştir. Üniversite ayrıca belirli programlar için uygun meslek kuruluşlarından akreditasyon almıştır: mühendislik programları ABET tarafından akredite edilmiştir ve işletme programları AACSB akreditasyonuna sahiptir.

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page