top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Saint Louis Üniversitesi'nde Psikoloji Okumak

Saint Louis Üniversitesi - Madrid (SLU-Madrid), kendinizi ve dünyadaki yerinizi keşfedebileceğiniz çok çeşitli bir akademik topluluktur. SLU-Madrid, Amerika Birleşik Devletleri'nin en eski ve en prestijli Katolik üniversitelerinden biri olan, 1818'de kurulan Saint Louis Üniversitesi'nin (SLU) Avrupa kampüsüdür. St. Louis birinci sınıf akademisyenleri ve yaşamı değiştiren araştırmaları ile tanınır. Saint Louis Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en iyi Cizvit üniversiteleri arasında yer alır ve akademik mükemmelliği, başkalarına hizmet etme çabaları ve yüksek kaliteli bir eğitimi ulaşılabilir kılma taahhüdü nedeniyle onur almıştır.

İspanya'da İngilizce Psikoloji Okuyun!

Uluslararası eğitimde yenilikçi olan SLU Madrid Kampüsü, son derece titiz ve dönüştürücü Amerikan eğitim programları ile tanınır. Kampüs, Amerika Birleşik Devletleri, İspanya ve 50'den fazla ülkeden gelen 900'den fazla öğrenciye ev sahipliği yapar. Tamamen İspanya'da takip edilebilen 15 tam akredite lisans derecesi ve iki yüksek lisans derecesine ek olarak, SLU-Madrid, St. Louis'de bulunan lisans ana dallarının derece gereksinimlerini karşılayan her dönem 200'den fazla kurs sunar.

Tamamen akredite olan ABD lisans derecenizi tamamlarken canlı bir Avrupa başkentinde yaşayın. Akademik alanlarında tanınmış seçkin, uluslararası öğretim üyelerinden ders alın. Öğrenim ücretleri ABD'deki benzer özel üniversitelerden yaklaşık yüzde 40 daha düşüktür. İnsani Gelişme Endeksi'ne göre dünyanın en önemli iki dili olan İngilizce ve İspanyolcada akıcılık kazanın.

Psikoloji Programı ve Ücreti

SLU-Madrid psikoloji programı, hem kültürlerarası deneyimi hem de anlayışı destekleyen uluslararası bir ortamda psikoloji biliminde dört yıllık kapsamlı bir temel sunar. Program, öğrencilerin akademik çalışma, daldırma deneyimleri, yerel tesislerde iki dilli klinik uygulama ve diğer kültürel deneyimler yoluyla hem İspanyolca hem de İngilizce'de akıcı olmaları için önemli ve geçerli fırsatlar sunar.

SLU-Madrid'de bir psikoloji uzmanı olarak, öğrencileri psikoloji alanında ve diğer disiplinlerde kariyer ve yüksek lisans okulu için hazırlayan güçlü bir liberal sanat programının parçası olacaksınız. SLU-Madrid psikoloji öğrencileri, küçük sınıflardan, yakın mentorluktan ve tüm kurslarda benzersiz bir çok dilli ve çok kültürlü odaktan yararlanır. SLU-Madrid psikoloji eğitiminin yıllık ücrdeti 10,880 Euro.

Madrid'de Yaşamak

İber Yarımadası'nın tam kalbinde yer alan Madrid, 1562'den beri İspanya'nın başkentidir.

Şehirde 3,2 milyon, metropol bölgesinde 6,4 milyonluk nüfusu ile Avrupa Birliği'nin üçüncü büyük şehridir. Şehir sadece bir iş merkezi değil, aynı zamanda İspanya hükümeti ve kamu bakanlıkları için ve İspanya Kraliyet Ailesi'ne ev sahipliği yapıyor. Avrupa'nın en yoğun altıncı havalimanı olan Adolfo Suárez Madrid-Barajas Uluslararası Havalimanı şehri dünyaya bağlar.

Danışmanlık ve Rehberlik Destekleri

İspanya'da psikoloji eğitimi almak isteyen fakat İngilizce ve Akademik Beceriler eğitimine ihtiyaç duyan adaylara önereceğimiz hazırlık programları iki tanedir.

Aday lise geçmişine, İngilizce dil seviyesine, akademik beklentilerine ve hedeflediği fakülteye istinaden bu iki programdan birinde eğitim alarak Madrid'de psikoloji eğitimine birinci sınıftan başlayabilir. Bu programların birinde hazırlık eğitimi almayan adaylara İspanya'da psikoloji eğitimi ile alakalı danışmanlık hizmeti sunmuyoruz.

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page