top of page
Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Rochester Institute of Technology-RIT CROATIA

ABD'nin en iyi üniversitelerinden birine kaydolun ve Hırvatistan'da eğitim alın!

RIT Hırvatistan, 1997 yılında önde gelen özel Amerikan üniversitesi Rochester Institute of Technology, Rochester, NY'nin küresel bir kampüsü olarak kurulmuştur. RIT Hırvatistan, biri kıyı tatil beldesi Dubrovnik'te, diğeri ülkenin başkenti Zagreb'de bulunan iki kampüste seçilmiş RIT programları sunmaktadır. RIT Croatia çağdaş Amerikan programları, İngilizce dersleri, zengin uluslararası akademik ve profesyonel deneyime sahip seçkin fakülte akademisyenleri ve en son teknolojiyle donatılmış sınıflar sunar.

Daha İlk Günden Farklısınız!

RIT Croatia bireysel yaklaşımı kullanarak, potansiyelinizi geliştirmenize yardımcı olacak teşvik edici ve etkileşimli bir ortam sağlar. Eğitiminiz sırasında, RIT'in Rochester, New York veya Dubai'deki kampüslerinde bir veya iki sömestr geçirmeniz için size eşsiz bir fırsat sunar. RIT Hırvatistan özel bir yüksek öğretim kurumudur ve programları ulusal akreditasyonlara uygun olarak verilmektedir. Programların kalitesi, aşağıdaki uluslararası akreditasyon kurumları tarafından tescillenmiştir:

• ABD Eğitim Bakanı ve Yüksek Öğrenim Akreditasyonu Konseyi tarafından tanınan kurumsal bir akreditasyon kurumu olan Orta Devletler Yüksek Öğrenim Komisyonu.

• Üniversite İşletme Okullarını Geliştirme Derneği: RIT'in işletme programları, dünya çapında yönetim eğitimini ilerletmeye adanmış en uzun süredir hizmet veren küresel birlik AACSB International tarafından akredite edilmiştir.

RIT Hırvatistan, Hırvatistan'dan ve dünyanın her yerinden öğrencileri kendine çekiyor. Şu anda, öğrenci topluluğumuzun yüzde 30'u Avustralya, Avusturya, Bosna-Hersek, Kanada, Çin, Almanya, Makedonya, Karadağ, Norveç, Peru, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney gibi ülkelerden gelen uluslararası öğrencilerden oluşmaktadır. Kore, İsviçre, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri.

Neden RIT Hırvatistan'da Eğitim Almalısınız?

• İngilizce öğrenin ve uluslararası düzeyde tanınan bir Amerikan derecesi kazanın: Tüm dersler İngilizce olarak yapılır ve çağdaş Amerikan programları ve ders kitaplarıyla tamamen uyumludur. RIT Hırvatistan'daki eğitiminizi tamamladıktan sonra, size iki derece verilecektir: Rochester Institute of Technology'den bir Amerikan derecesi ve RIT Hırvatistan'dan bir Hırvat derecesi.

• Yüksek Amerikan eğitim standartlarına uygun eğitim: Programlar ve müfredat, ABD'deki en ünlü özel üniversitelerden birinin standartlarıyla tamamen uyumludur. Kolejin kalitesi, Orta Amerika Komisyonu gibi birçok uluslararası akreditasyon tarafından onaylanmıştır (AACSB International, The Association to Advance Collegiate Business Schools)

• Amerika Birleşik Devletleri'nde veya Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir dönem geçirin: farklı kültürleri deneyimleyin, olaylara küresel bir perspektiften bakın ve İngilizce dil becerilerini geliştirin.

• Mezun olduktan sonra mükemmel yerleştirme oranı: Öğrencilerin yüzde 80'inden fazlası mezun olduktan sonraki üç ay içinde iş buluyor. RIT'in kariyer geliştirme ve işbirlikçi eğitim programından sonra modellenen öğrenciler, birinci sınıftan itibaren iş piyasasına entegre olmaya hazırlanır.

• Size avantaj sağlayan deneyim: Ortak eğitim ve kariyer ofisi, öğrencilere iş piyasasına girmeye hazırlanmalarında yardımcı olur. Danışmanlar, öğrencilerin kariyerlerini seçmelerine ve geliştirmelerine, potansiyel işverenlerle iletişim kurmalarına, kooperatif yerleşimleri bulmalarına, onlara nasıl CV yazacaklarını öğretmelerine ve onları iş görüşmelerine hazırlamalarına yardımcı olur.

Lisans Programları ve Eğitim Ücreti

RIT Croatia lisans bölümlerinin süresi 4 yıldır. Yıllık eğitim ücreti EUR 6,500.

  • Business Administration: International Business

  • Hospitality and Tourism Management

  • IT / Web and Mobile Computing

Yüksek Lisans Programları ve Eğitim Ücreti

RIT Croatia lisans bölümlerinin süresi 2 yıldır. Yıllık eğitim ücreti EUR 16,900.

  • Service Leadership and Innovation

  • Information Technology and Analytics

Başvuru Süreci ve Kabul Şartları

RIT Hırvatistan'daki lisans programlarına kabul sistemi tüm yıl boyunca açıktır. Öğrenciler güz veya bahar yarıyılı için başvurabilir ve hangi yarıyılın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşıladığına bağlı olarak Eylül veya Ocak aylarında öğrenimlerine başlayabilirler.

RIT Hırvatistan, iki heyecan verici yerde üç lisans eğitimi (Lisans) sunmaktadır: Ağırlama ve Turizm Yönetimi (Dubrovnik), Uluslararası İşletme (Zagreb) ve Web ve Mobil Hesaplama/Bilgi Teknolojisi (Dubrovnik ve Zagreb).

RIT, Hırvatistan'ın Zagreb kampüsünde iki lisansüstü program (MS) sunmaktadır: Hizmet Liderliği ve Yenilik alanında Bilim Yüksek Lisans programı (Zagreb) ve Bilgi Bilimleri ve Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (Zagreb).

Giriş Sınavı 1 Haziran'dan sonra kabul için başvuran tüm adaylara yöneliktir: Bu süreç üç adımdan oluşur: 1. Yazılı bir Matematik sınavı, 2. Yazılı bir İngilizce sınavı, 3. İngilizce bir motivasyon görüşmesi.

Amerikan derecesi: Dört yıllık bir lisans programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, Rochester Institute of Technology'den uluslararası olarak akredite edilmiş bir bilim lisans (BS) derecesi alacak ve onlara küresel iş piyasasında rekabet avantajı sağlayacaktır. Hırvat derecesi: Amerikan derecesine ek olarak, dört yıllık programlardan birini başarıyla tamamlayan tüm öğrenciler, bir Baccalaureus/Baccalaurea derecesi (240 AKTS puanı kazanarak) alacaklardır. Bu, RIT Hırvatistan tarafından verilen bir Hırvat derecesidir.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page