top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi

Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi prestijli bir eğitim ve araştırma kurumudur. Her yıl 10.000'den fazla aday öğrenci okul programlarına yoğun ilgiyi göstermektedir. VSEM yurtdışındaki birçok ortak kurumda staj imkanı ve tüm prestijli Avrupa üniversiteleriyle karşılaştırılabilir modern tesisler sunmaktadır. Okulun uzun vadeli amacı, her bir öğrencinin ekonomik, bilimsel, yaratıcı, akademik, kültürel ve sosyal yeteneklerini geliştirmeye odaklanarak üstün bir eğitim sunmaktır.

Kişisel gelişim, iş piyasasında ve hayatta oldukça rekabetçi ortamda başarıya yol açan önemli bir avantajdır. Çok sayıda başarılı Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi mezunu buna kanıt olarak gösterilebilir. Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi, Çek Cumhuriyeti'nde ekonomi, yönetim, kamu yönetimi veya bilişim odaklı en popüler fakülteler arasında yer alan unsurlardan biri olan kalitesini sürekli olarak geliştiriyor ve artırıyor. Çek Milli Akreditasyon Komisyonu VSEM'i Çek Cumhuriyeti'ndeki (Prag Ekonomi Üniversitesi fakülteleriyle birlikte) en iyi ekonomi fakültelerinden biri olarak listelemiştir. VSEM, Çek Cumhuriyeti'nin en iyi ekonomi fakülteleri olan Grup 1A'da yer aldı.

ACBSP Onaylı Programlar

VSEM, 2008'den beri ACBSP'nin bir üyesidir. Ekonomi ve Yönetim Lisans derecesi eğitim programı (BBA), Yüksek Lisans derecesi Kurumsal Yönetim (MSc.) ve MBA profesyonel çalışma programı ACBSP akreditasyonu aldı. 2019'da, tüm çalışma programları ACBSP tarafından yeniden onaylandı (yeniden akredite edildi).

Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi Bölümleri ve Ücretleri

Örgün eğitim yıllık eğitim ücreti 6,000 Euro. Uzaktan eğitim yıllık ücreti 5,000 Euro. Programların dili İngilizce ve süresi 3 yıl. Başvuru ücreti 100 Euro.

  • İşletme Yönetimi

  • Ekonomi ve Yönetim

  • Bilişim

Yüksek Lisans Programları

Örgün eğitim yıllık eğitim ücreti 6,000 Euro. Uzaktan eğitim yıllık ücreti 5,000 Euro. Programların dili İngilizce ve süresi 2 yıl. Başvuru ücreti 100 Euro.

  • İşletme Yönetimi

  • Ekonomi ve Yönetim

  • Bilişim

  • Avrupa Tarım Diplomasisi

MBA Yapmak

ACBSP onaylı MBA programının uzmanlıkları Ekonomik ve Sosyal Yenilikler, Proje Yönetimi, Pazar Araştırması.

Konaklama Çözümleri

Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesinde eğitim alacak adaylara sunulan konaklama seçenekleri linkten görülebilir.

Çekya'da Üniversite Eğitimi Danışmanlık Politikamız

Çekya'da üniversite okumak isteyen adaylar ikiye ayrılır. Dolayısı ile onlara sunulan akademik destek & rehberlik servisleri ücreti de farklıdır.

1. Kabul Şartlarını Sağlayarak Birinci Sınıftan Başlayacaklar

Kabul şartlarını sağlayan öğrencilere Çekya öncesi sağlanan akademik danışmanlık ve Çekya'ya varışta sunulan yereldeki rehberlik hizmetlerinin ücreti 2,250-3,000 EUR.

2. Hazırlık Eğitimi Alacaklar

A. Hazırlık eğitimini Smartversity UNIPREP Pathway programında alanlara sunulan akademik destek ve yerelde rehberlik hizmetlerinin ücreti 2,000 EUR.

B. Hazırlık eğitimini Çekya'da alanlara sunulan akademik destek ve yerelde rehberlik hizmetlerinin ücreti 3,000 EUR.

 

Çekya'da Üniversite Eğitimi Danışmanlığı

Prag Ekonomi ve İşletme Üniversitesi'nde okumak için profesyonellerden destek alarak planlama yapmak ve başvuru sürecini başlatmak isteyen adaylar iletişim kanallarından birini tercih ederek bize ulaşabilirler.

►05368372934 (WhatsApp)

STUDY SMART. 🕺LIVE WISE.❤️GO WITH SOPHIA ACADEMY.

 

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page