top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Paris Amerikan Üniversitesi'nde Psikoloji Eğitimi Almak

Fransa'da İngilizce Psikoloji Okumak

En güzel Avrupa şehirlerinden Paris’te İngilizce psikoloji okumak isteyenler Paris Amerikan Üniversitesini seçebilirler. Fransa Amerikan Üniversitesi psikoloji eğitimi diyalog ve tartışmayı teşvik etmeye çalışırken, sınıfların yansıttığı ve kucakladığı bir çeşitlilik olan çok çeşitli disiplinlerarası temaları ve düşünce tarzlarını içerir.

Fransa'da psikoloji okurken kültür ve sosyal bağlamın birden çok psikolojik alanı nasıl etkilediğini inceleyecek ve çağdaş psikoloji teorilerini öğreneceksiniz. Disiplinlerarası bakış açılarına ve kültürlerarası alan deneyimine kolay erişim sağlarken nörobilim ve gelişimsel alanları ilgilendiren çalışma programlarından istifade ederekn profesyonel bir kariyere hazır olacaksınız.

Paris Amerikan Üniversitesi

1962'de bir liberal sanatlar koleji olarak kurulan The American University of Paris kişisel, entelektüel ve mesleki gelişimi esas alan bir akademik deneyim imkanı sunar. Öğrenciler İngilizce olarak öğretilen 25'ten fazla lisans ana dalından ve dört lisansüstü eğitim alanından seçim yapabilirler. AUP kaynakları ve ağları ile eleştirel düşünme ve yenilikçi problem çözme becerilerinizi geliştirebilir, tutkularınızı takip ederek gittikçe küreselleşen dünyada olumlu değişiklikler yaratabilirsiniz. Lisans eğitimi tamamiyle Amerikan modeline dayanır. Sınıf çalışmaları Paris müzelerinden Fes Medine'sine ve Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu salonlarına kadar çeşitli yerel ve kıtasal ortamlarda gerçek dünyadaki durumlara uygulanır.

Psikoloji

Paris Amerikan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nün misyonu, öğrencileri eleştirel okuyan, hassas gözlemler yapabilen ve orijinal fikirler üretebilen, güncel teorik yapıları ve ilgili ampirik verileri kullanarak bağımsız düşünürler olmaya teşvik etmektir.

Adli psikoloji

Her yıl değişen ve psikolojinin çeşitli yönlerini ele alan bir dizi konuyu ele alır. Kurslar kalıcı veya misafir öğretim üyeleri tarafından verilir ve genellikle uzmanlık alanlarıyla ilgilidir. Paris Amerikan Üniversitesi'nden Adli Psikoloji kursu, psikoloji ana dalındaki temel gereksinimleri karşılamak için kullanılabilir.

Bilşsel psikoloji

İnsanlar nasıl düşünüyor? Dünyayı nasıl tanıyoruz? Paris Amerikan Üniversitesi tarafından sunulan Bilişsel Psikoloji, öğrencilere insan bilişinin temel yönlerini tanıtır. Fransa'da okumakla ilgileniyor, ancak Amerikan tarzı bir eğitimin esnekliğini istiyorsanız, Paris Amerikan Üniversitesi, her iki dünyanın da en iyisini sunar. İngilizce dersleri alırken ve yine de Fransız başkentinde yaşamanın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. AUP'de öğrenme sınıfla sınırlı değildir - Louvre'da buluşan bir sanat tarihi dersi alın, bir Fransız girişiminde stajyer veya mültecilere yardım etmek için gönüllü olun.

Paris Amerikan Üniversitesi Öğrenme Ortamı

AUP kampüsü, Paris'in en eski, kültürel açıdan en çeşitli mahallelerinden birinin merkezinde ve farklı kültürlerin, akademik disiplinlerin ve pratik deneyimlerin kavşağında yer alır. Paris'teki kampüsümüzü keşfederken, kendinizi rahat hissetmeniz için gerekli tüm kaynaklara sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Üniversite ve Paris'teki günlük yaşam, diğer Amerikan üniversitelerinin çoğundan farklıdır.

Danışmanlık ve Rehberlik Destekleri

Fransa'da psikoloji eğitimi almak isteyen fakat İngilizce ve Akademik Beceriler eğitimine ihtiyaç duyan adaylara önereceğimiz hazırlık programları iki tanedir.

Aday lise geçmişine, İngilizce dil seviyesine, akademik beklentilerine ve hedeflediği fakülteye istinaden bu iki programdan birinde eğitim alarak Fransa'da psikoloji eğitimine birinci sınıftan başlayabilir. Bu programların birinde hazırlık eğitimi almayan adaylara Fransa'da psikoloji eğitimi ile alakalı danışmanlık hizmeti sunmuyoruz.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page