top of page
  • Yazarın fotoğrafıİskender Balkanlar

Goethe Enstitüsü ile Sophia Academy İşbirliği Anlaşması İmzaladı

60 yıldan fazladır dünyaya Almanca öğreten Goethe Enstitüsü bu sene itibariyle Bulgaristan’da üniversite eğitimi alan öğrencilerimize Almanca öğretmeye başlayacak.

Bulgaristan’da tıp, eczacılık, veterinerlik ve diş hekimliği programlarında eğitim alan ya da mühendislik ve teknoloji programlarında öğrenim gören öğrencilerimizden staj, uzmanlık ya da yüksek lisans eğitimleri için Almanya ve Avusturya gibi ülkeleri hedefleyenlerin en az B2 seviyesinde Almancaya hakim olmaları beklenir. İngilizce eğitim alan tüm öğrencilerimiz daha üniversite öğrencisi iken Almanca gibi dünyaca geçerli bir dile hakim olacak olmaları gelecekteki kariyerlerinde fark yaratacağından ve hedeflerine daha çabuk ulaşmalarını sağlayacağından eminiz.

Online ya da yüz yüze yapılan Goethe Enstitüsü derslerine Sophia Academy ile kayıt olan öğrenciler %15 indirim alabileceklerdir.

Sophia Academy'nin Goethe Institut Bulgarien tarafından yetkilindirilmesinde ve işbiriliği anlaşmasının gerçekleşmesinde yoğun emeği geçen akademik danışmanlarımızdan ve mentörlerimizden Sn. İvanka Martinova'ya özel teşekkürler.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page