top of page
  • Yazarın fotoğrafıEfe Sütçü

Smartversity Eğitimlerinde Konaklama Opsiyonları

Smartversity International Pathways programlarında İngilizce ve alan hazırlık eğitimi alarak hedef üniversitelerde öğrenimlerine devam edecek öğrencilerin merak ettiği sorulardan biri de ne tür konaklama seçeneklerinden istifade edebilecekleridir.

Smartversity öğrencileri ilk günden itibaren Amerikan Üniversitesinin resmi öğrencileridir. Halihazırda 40+ ülkeden gelen ve eğitim alan lisans öğrencileri ile aynı haklara sahiptirler. Bu haklardan biri de kampüste konaklamadır. Bu tanıtıcı yazımızda kampüs konaklaması dahil kampüs dışı konaklama opsiyonlarından da kısaca bahsederek öğrencilerin kendileri için en iyi konaklama seçeneğinde karar kılmalarına yardımcı olmaya çalışacağız.


KAMPÜSTE KONAKLAMA

Kampüste konaklama talebi olanların erkenden başvuru yapmalarında fayda vardır. İlk başvuru yapan ilk yerleşir kuralı geçerli olduğundan kampüs konaklamalarında yer garantisi verilmez. Başvuruda geç kalan öğrenci ilk etapta kampüs dışında konaklayabilir ve yurtların müsaitlik durumuna göre kampüs konaklamasına geçebilir. Smartversity Skaptopara Yurtlarında konaklama dönem ücreti 800-900 EUR.


KAMPÜS YANI ÖĞRENCİ HOTELİNDE KONAKLAMA

Smartversity Kampüs yurtlarında yer bulamayan ya da konaklayacağım yer kampüs yanı olsun ama 50 adım sonra kendimi kampüsün içinde bulmak istiyorum diyenler Smartversity Öğrenci Hotelinden istifade edebilirler. Ücrete wi-fi, klima, su, elektrik, 7/24 güvenlik, haftada 2 defa oda temizliği dahildir.

Standart İki Kişilik Oda: kişi başı aylık konaklama ücreti 400 EUR.

Geniş İki Kişilik Oda: kişi başı aylık konaklama ücreti 550 EUR.


KAMPÜS YANI & MERKEZDE DAİREDE KONAKLAMA

Yurt ya da öğrenci hotelinde kalmak istemeyen, kendime ait dairem olsun; ailem de geldiğinde yanımda kalabilsin diyenler ise 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde sunulan kiralık daire opsiyonlarından yararlanabilirler. Bu daireler kampüs çevresinde olabildiği gibi kampüse 3-8 dakika yürüme mesafesinde olan şehir merkezinde de olabilmektedir. Dairelerin aylık kira bedeli dairenin büyüklüğüne istinaden 200-450 EUR arasında değişmektedir. Bu tarz daireler genelde iki öğrenci tarafından paylaşılmaktadır.

Daire Opsiyonu 1

Daire Opsiyonu 2

Daire Opsiyonu 3

Kendiniz için en iyi konaklama opsiyonunu seçmeniz dileğiyle...

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page