top of page
  • Yazarın fotoğrafıİskender Balkanlar

AUBG Yetkimiz Burs Sorumluluğumuz Da Eklenerek 2030'a Uzatıldı

Avrupa’nın tam teşekküllü tek Amerikan üniversitesi olan ve öğrencilerini biri Avrupa diğeri Amerikan olmak üzere çift diploma, çift ana dal ve çift yan dal ile mezun eden Bulgaristan Amerikan Üniversitesi’nin uluslararası öğrenci dekanlığı direktörü Boryana Shalyavska Sophia Academy Edirne Ofisini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında öğrencilere kaliteli ve ekonomik İngilizce ve üniversite hazırlık eğitimi sağlayan Smartversity International Pathways programlarının doğru şekilde konumlandırılması ve tanıtılması, Bulgaristan Amerikan Üniversitesi’nin öğrencilere sunmuş olduğu akademik ve kültürel imkanların duyurulması, burs imkanlarının tanıtılması konularında çalışmalar yapıldı.

Aynı zamanda, başarılı çalışmaları sebebiyle AUBG Yönetimi Sophia Academy’nin tam yetkililik sözleşmesini 2030 yılına uzattı.

Bulgaristan Amerikan Üniversitesi’nde eğitim planlayan İran, Suriye, Ürdün, Katar, Lübnan, Mısır ve Güney Afrika ülke adaylarının başvuru ve kayıt merkezinin Sophia Academy - Edirne ofisinin olmasına karar verildi.

BURS & DESTEKLER

AUBG’nin belirlediği enstrümanlar kullanılarak Sophia Academy tarafından değerlendirilmesi yapılan 12 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaya her sene %10 The Bulgarian Association For International Education ve %20 AUBG finansal desteği olmak üzere her yıl sabit toplamda %30 oranında ücret indirimi sağlanacaktır. Yıllık istifade edebileceğiniz bursları, finansal yardımları, kredileri buradan inceleyebilirsiniz.

Sude Atmaca,

Smartversity International Pathways'de aldığı hazırlık eğitimi neticesinde yurtdışında psikoloji okuma hayallerini Psikoloji ve Gazetecilik ve İletişim çift ana dalda eğitim alarak gerçekleştiren Sude, bir de Fotoğrafçılık alanında yan dal yapmaktadır. Smartversity Psikoloji Kulübü üyesi de olan Sude Smartversity Infocus Club başkanıdır. Psikoloji eğitimi gereği insanların resimlerini çekerek sonrasında analiz etmeyi seven Sude'nin yayımlanmış kendisine ait kitapları vardır. Sude, AUBG psikoloji eğitimi sonrasında USA'da yüksek lisans ve doktora eğitimi planlamaktadır.

Yağız Keskingöz

Bilgisayar Bilimleri ve Bilişim Sistemleri çift ana dal eğitimi alan Yağız, bir de Entegre Marketing Çalışmaları alanında yan dal yapmaktadır. İngiltere, Kanada, Fransa gibi ülkelerde bulunan Yağız, Smartversity UNIPREP Pathway sonrası %30 burs ile eğitim almaya başladı.


 

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page