top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

2022 İtibariyle Sophia Academy Genel Merkezi Edirne'dedir

Yurtdışında üniversite eğtimi denince insanların aklına genelde önce Avrupa sonra Amerika gelir. Önce Avrupa akla geliyorsa biz de Avrupa'ya açılan kapının bulunduğu şehirde, 2022 itibariyle Edirne'de olmaya karar verdik.

Yurtdışında üniversite eğitimi hedefleyen adaylara ve velilerine; yurtdışında üniversite eğitimi ile alakalı gerçek ve kıyaslamalı bilgiler ile donatılmak, bu bilgileri öğrencileri ile paylaşmak isteyen rehber öğretmen ve eğitmenlere yönelik Sophia Academy Genel Merkezimizde sunulan başlıca destek hizmetleri şu şekildedir:

Bilgi Danışmanlığı

Türkiye Cumhuriyeti'nin her ilinden yurtdışı eğitim adayları ve velileri her zaman merkezimizi arayarak ücretsiz bilgi alabilirler.

Bire Bir Görüşme

Aday öğrenciler ve velileri randevu alarak her zaman ofise gelebilirler ve sorularının cevaplarını yetkin danışmanlarımız ile yüz yüze görüşmeler yaparak öğrenebilirler.

İngilizce STS & Alan Testleri

Alanında uzman danışman kadrosu ile alan testleri; Amerika ve İngiltere mezunu eğitmenleri ile İngilzce STS yapan Sophia Academy aday öğrencinin sağlıklı ve başarılı bir yurtdışı yol haritası çizebilmesi için kendisi hakkında gerçek verilere sahip olmasını sağlar. Bu testler ve mülakatlar için aday asla bir ücret ödemez.

Üniversite Ziyareti Desteği

Görüşmeler ve yapılan testler neticesinde Sophia Academy'nin önerdiği üniversitede eğitim alma kararını netleştiren aday ve velisi, diledikleri takdirde bu üniversiteyi ziyaret edebilirler. Bu ziyaret öncesi ve üniversiteye varış sonrası sunulan rehberlik hizmetleri için Sophia Academy asla ücret talep etmez.

Misafir Öğrenci Olma İmkanı

İngilizce dil seviyesine istinaden hazırlık ya da fakülte derslerinde bulunmak isteyen aday öğrenciler, anlaşmalı kurumlarımızda-mesela American University in Bulgaria ya da McDaniel College Budapest, Pecs University vb.- misafir öğrenci statüsünde bulunabilirler. Bu imkanın sağlanması sürecinde Sophia Academy adaylardan herhangi bir ücret talep etmez ve hiçbir desteğini de esirgemez.

Aday & Veli Konferansları

400 kişilik konferans salonu ile Sophia Academy aşağıdaki başlıklarda aday öğrencilere ve velilerine yurtdışı eğitim konferansları düzenler.

  • Avrupa'da Tıp Eğitimi

  • Avrupa'da Eczacılık Eğitimi

  • Avrupa'da Veterinerlik Eğitimi

  • Avrupa'da Sağlık Bilimleri Eğitimi

  • Avrupa'da Psikoloji Eğitimi

  • Avrupa ve Amerika'da Mühendislik & IT Eğitimi

  • Avrupa ve Amerika'da İşletme & Ekonomi Eğitimi

  • Avrupa'da Tercih Edilen Eğitim Destinasyonları

Eğitmen Seminerleri

Öğrencilerini yurtdışında eğitim fırsatından haberdar etmek isteyen rehber öğretmenlere ve yurtdışı eğitim danışmanlığını profesyonel bir iş olarak gören eğitmenlere yönelik yılda 2 kere düzenlenen Eğitmen Seminerine iştirak edecek olanlar seminer öncesi yurtdışında eğitim ile alakalı araştırmalar yaparlar, notlarını alırlar ve sorularını hazırlarlar. Bu şekilde, araştırmaları esnasında edindikleri bilgilerin doğruluğunu teyit ederek; yanlış bilgileri düzelterek; peşinen hazırladıkları sorulara doğru cevaplar alarak yurtdışında eğitim hedefleyen öğrencilerine ön danışmanlık noktasında en doğru bilgileri sağlalarlar. Seminer Çerçevesi şu başlıklardan oluşur:

  • Yurtdışı Eğitim Nedir/Ne Değildir?

  • Neden Yurtdışında Eğitim Alınır/Alınmaz?

  • Kimler Yurtdışında Eğitim Almaya Uygundur/Uygun Değildir?

  • Adayların Uygunluğunu Değerlendirmede Ne Tür Kriterler Esas Alınır?

  • Adayların Hedeflerine Ulaşmada Ön Görülebilirlik Nasıl Sağlanır?

-İngilizce STS & Alan Testleri

-Yatkınlık Testleri

-Mülakatlar

  • Hayal Kırıklığının Önüne Geçilip Emin Adımlar ile Nasıl Yürünülür?

  • Üniversite ve Bölümlere Göre Başvuru & Kabul Şartları

  • Uluslararası Üniversite Hazırlık Programları/Pathways & Foundations

  • Diplomaların YÖK, AB, ABD Denkliği

Eğitim Hissini Yakalamak

20 yıllık tecrübeye güvenirim; eğitim hissini yakalarken kalite-fiyat dengesini de kovalarım; uluslararası tecrübeye sahip gerçek bir kurumla yürürüm diyorsanız Sophia Academy size yeter.

BULUŞMA NOKTAMIZ

Kocasinan Mahallesi, Atatürk Caddesi No:56, 22100-Merkez/Edirne

Gsm: 0536 837 2834, E-mail:sophiaadmissionsteam@gmail.com

Aday öğrenciler ve velileri bizleri merkezimizde ziyaret edebilirler. Telefon yolu ile bilgi alabilir ya da zoom üzerinden görüntülü danışabilirler.

Study smart. Live wise. Go with Sophia Academy.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page